LIFE

A fost anulat festivalul la care urmau să mixeze Andi Moisescu și Cabral

Un festival, care aducea pe scenă, pe lângă artiști, și doi oameni de media, a fost anulat. Este vorba de Awake, festivalul la care urmau să vină Andi Moisescu și Cabral.

Andi Moisescu, jurat la ”Românii au talent” și realizator ”Apropo TV”, a mixat și în trecut la Awake, festival care se desfășura în județul Mureș, la domeniul Teleki, din Gornești. Cabral (gazda de la ”Ce spun românii”) urma și el să (re)vină la Awake ca parte a The HollyGood Gang, un proiect în care este implicat alături de alți doi DJ.

Festivalul Awake era programat între 14 și 16 august, dar a fost anulat de organizatori – Emagic – ca urmare a pandemiei de Coronavirus. Dintre artiștii care ar fi avut concerte: JP Cooper, Asaf Avidan, White Lies, Dubioza Kolektiv, Viţa de Vie “În Corzi”, Asian Dub Foundation, Dimension, Camo & Krooked.

Laura Coroianu, directorul festivalului: ,,Am luat această decizie dureroasă după o îndelungă analiză a contextului naţional şi internaţional din ultimele săptămani, a încetinirii până la stopare a vânzărilor de bilete, a îngheţării bugetelor de investiţii din partea partenerilor corporate, a amânărilor, reprogramărilor şi anulărilor de turnee care au început şi vor continua inevitabil. Mai mult decât atât, provocarea de a coordona în regim de autoizolare masiva desfăşurare de forţe pe care o presupune un festival de o asemenea amploare ne-a impactat puternic. (Cu echipe formate din zeci şi sute de oameni care lucrează activ în diverse departamente şi în mai multe oraşe, totul fără a ne putea întâlni). Cu siguranţă nu ne-am aşteptat la acest scenariu pentru cea de-a patra ediţie a festivalului, însă în acest context impactul socio-economic al pandemiei de Coronavirus COVID – 19 ne împiedică să putem oferi publicului un festival fără compromisuri”.

Biletele din acest an pot fi folosite de către cei care le-au cumprat deja la ediţia de anul viitor. Cei ce doresc returnarea contravalorii biletelor o pot face în punctele de la care le-au achiziţionat, pe IaBilet.ro sau pe site-ul Eventim.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here