Stirile ZileiTârgu-Jiu

A căutat în cartea lui Nostradamus cine va fi CANDIDATUL

Adrian Tudor este de părere că joacă „finala” cu Ciprian Florescu, pentru desemnarea drept candidat PSD la Primăria Târgu-Jiu.

“Nici Nostradamus nu a putut să spună când va fi stabilit candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu. Suntem doi pesediști simpatici, cu proiecte. E greu să ne hotărâm care dintre noi va fi candidatul. Cu siguranță va fi un Adrian” a comentat, marți, viceprimarul Târgu-Jiului, făcând aluzie la faptul că și fostul prefect de Gorj are prenumele Adrian.

Adrian Tudor a mai spus  că nu-l interesează procentele din sondajul de opinie realizat de partid pentru desemnarea candidatului la primărie. Vrea să știe gradul de notorietate al fiecăruia dintre cei introduși în studiu, ce profil de candidat vor târgujienii și ce potențial de creștere are fiecare.

Tudor a dat asigurări că nu va pleca din PSD, dacă liderii partidului nu-l vor desemna candidat. Este convins că partidul său va recâștiga Primăria Târgu-Jiu, la alegerile din vară.

Adrian Tudor s-a arăta convins și de faptul că Marcel Romanescu nu va reuși în ultimele 3 luni de mandat de primar până la alegerile locale să realizeze investiții majore în oraș.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here