LIFE

A apărut complet dezbrăcat pe scena de la Premiile Oscar 2024

John Cena a stârnit controverse la Premiile Oscar 2024, după ce a apărut complet dezbrăcat pe scenă. Și-a acoperit zona intimă cu un plic în care avea scris numele câștigătorului pentru „cele mai bune costume”.

John Cena a apărut complet dezbrăcat pe scena Premiilor Oscar 2024 în timp ce prezenta premiul pentru „cele mai bune costume”, care a fost câștigat de „Poor Things”. Totul a făcut parte dintr-o scenetă care a adus un omagiu unuia dintre cele mai nebunești momente din istoria Premiilor Academiei, când un bărbat dezbrăcat a alergat pe scenă la cea de-a 46-a ediție a Premiilor Oscar, în 1974, în timp ce David Niven o prezenta pe Elizabeth Taylor, potrivit variety.com.

„La cea de-a 46-a ediție a Premiului Academiei din 1974, David Niven era în plină prezentare a lui Elizabeth Taylor, când un bărbat dezbrăcat a alergat pe scenă”, a spus comediantul Jimmy Kimmel.

„Vă puteți imagina dacă un bărbat dezbrăcat ar alerga astăzi pe scenă?”, a întrebat Jimmy Kimmel publicul, după ce și-a amintit de celebrul moment. „Am întrebat, vă puteți imagina dacă un bărbat dezbrăcat ar traversa scena astăzi? Nu ar fi o nebunie?“, a întrebat din nou comediantul.

Moment în care, John Cena, în vârstă de 46 de ani, a apărut din spatele scenei, l-a chemat pe Kimmel la el și i-a spus: „M-am răzgândit, nu vreau să mai fac schema cu protestatarul”. Și a continuat: „Doar că nu mă simt bine în privința asta. Este un eveniment elegant. Sincer, ar trebui să vă fie rușine pentru că ați sugerat o idee atât de lipsită de gust”.

Celebrul star wrestling, care a jucat în „Suicide Squad”, a sfârșit prin a urca pe scenă doar cu un plic mare care îi acoperea părțile intime. Publicul a râs în hohote! Deoarece nu putea să mute plicul pentru a-l deschide, el a reapărut purtând o „rochie” care semăna cu o cortină.

Jimmy Kimmel a venit în ajutorul lui John Cena și a prezentat nominalizații pentru „cele mai bune costume”. Până când au fost anunțate numele tuturor nominalizaților, John Cena s-a schimbat într-o „rochie elegantă”, pe care Jimmy Kimmel a fost văzut ajustând-o pe scenă. „Poftim, arăți minunat”, a spus comediantul. Luptătorul a anunțat, apoi, câștigătorul premiului: designerul „Poor Things” Holly Waddington.

În ciuda măsurilor de precauție ale actorului, observatorii atenți de pe X au reușit totuși să facă pe furiș capturi de ecran cu posteriorul gol al lui John Cena.

Comment here