Stirile ZileiTârgu-Jiu

A amenințat Coica cu DEMISIA? Văcaru: Nu cred că este copil de grădiniță

Informații că viceprimarul Târgu-Jiului, Gabriel Coica, ar fi amenințat cu demisia au apărut în presa locală.

Coica ar fi nemulțumit că șefii partidului din care face parte, Pro România, îl presează să-l ia pe postul de consilier personal pe fostul primar al municipiului, Florin Cârciumaru. Coica s-a retras și din grupul intern de whatsapp PRO ROMÂNIA GORJ, în semn de protest.

Primarul liberal Marcel Romanescu consideră, însă, că Gabriel Coica nu are niciun motiv să demisioneze. Spune că este un membru de încredere al echipei sale.  

Marcel Romanescu a preferat o majoritate cu Pro România, după alegerile locale, în Consiliul Local Târgu-Jiu, deși avea și varianta Partidul Verde. Edilul speră ca înțelegerea cu partidul lui Ponta să dureze 4 ani.   

Alin Văcaru, liderul Pro România Gorj, recunoaște că i-a recomandat lui Gabriel Coica să-l ia consilier personal pe Florin Cârciumaru. Nu crede, însă, că este motiv de supărare. Spune că viceprimarul ”nu este copil de grădiniță” ca să-și dea demisia.

Văcaru mai spune că, la Târgu-Jiu, nu are o alianță cu liberalii ci doar o majoritate în consiliul local și că este foarte posibil ca Pro România să voteze și proiectele PSD.

Comment here