MuzicaleStiri

Marius Moga ❌ Smiley – Ai Grija de Femeia Ta

Marius Moga și Smiley au lansat „Ai grijă de femeia ta” , la 11 ani de la ultima colaborare. „Ai grijă de femeia ta” este noul single de pe viitorul album al lui Marius Moga, „PRIMUL”. Este o piesă-manifest pentru toate femeile, având un mesaj clar adresat bărbaților, totul pe ritmuri funk care te provoacă la dans.

Lansarea oficială a piesei s-a făcut în cadrul unui party nebun care a ținut până în zori, la care au cântat live Marius Moga, Smiley, Shift, Whats`Up, Florian Rus, Mark Azekko, Irina Flow, Katarina și Tobi Ibitoye.

Printre vedetele care s-au distrat la lansare se numără și Gina Pistol, Andreea Esca, Amalia Nastase, Alexia Eram, Mario Fresh, Lino Golden, Cleopatra Stratan, Alexandra Ungureanu, Jo, Seredinschi, Pavel Stratan, Speak și mulți alții.

“Piesa a venit dintr-o explozie de creativitate avută cu Smiley și Șerban Cazan. Mi-am amintit de serile în care intram cu Andrei în studio și ieseam în zori cu o piesă gata. Așa a fost si acum, deși a mai fost mult de muncă până să ajungă în forma actuală. Sper să vă placă mesajul piesei, fiindcă e scrisă cu suflet de doi prieteni.“, declară Marius Moga.

“E o bucurie de proiect și o bucurie de reîntâlnire muzicală. Am făcut o grămadă de muzică împreună, dar de fiecare dată îmi dă o stare de bine să lucrez cu Marius. Suntem prieteni de 18 ani și iată că încă ne distrăm împreună. Sper să se distreze si lumea care ne ascultă” spune Smiley.

O coproducție între DeMoga Music, Cat Music și HaHaHa Production, „Ai grijă de femeia ta” a fost compusă de către Marius Moga, Smiley și Șerban Cazan în studiourile HaHaHa Production, iar producția piesei a fost realizată de Șerban Cazan, Marius Moga și Vlad Popescu.

Videoclipul piesei a fost regizat de Iulian Moga și surprinde cadre demne de un film de Hollywood. Marius Moga devine, pentru o zi, cascador și erou al unui film de acțiune și Smiley devine erou principal într-o comedie romantică. Albumul “PRIMUL”, pe care se va regăsi și single-ul “Ai grijă de femeia ta”, urmează să fie lansat în 2020 și este primul album pe care îl lansează Marius Moga în calitate de artist. Albumul va fi găsit integral pe noul său canal de YouTube – Marius Moga YouTube .

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here