Muzicale

Bebe Rexha – Not 20 Anymore

Bebe Rexha și-a sărbătorit ziua oferindu-le fanilor un cadou: noua ei piesă, ”Not 20 anymore”.

„Nu mai am 20 de ani” este noua piesă lansată de Bebe Rexha în ziua în care a schimbat prefixul. Pe 30 august, artista a împlinit 30 de ani și a explicat că a luat decizia de a scrie acest cântec după ce a fost jignită de un producător muzical.

„Recent, un producător muzical bărbat mi-a spus că îmbătrânesc și că brandul meu este confuz. Fiindcă… eu sunt compozitor și postez poze sexy pe Instagram, iar asta nu e un lucru pe care femeile compozitor ar trebui să-l facă, mai ales la vârsta mea”, scria Bebe Rexha la jumătatea lunii august.

Artista a dezvăluit, într-un interviu pentru revista People, că această remarcă sexistă și bădărană a determinat-o să scrie piesa „Not 20 Anymore” (Nu mai am 20 de ani). Bebe recunoaște că a avut ceva emoții în a scrie o piesă de acest gen: „Hei, am 30 de ani și nu-mi pasă de ce spun ceilalți”.

„Chiar voiam să scriu despre lucrurile de care mă tem, despre insecuritățile mele, astfel că de acolo a venit. Cântecele mele sunt despre o serie de lucruri de care mi-e teamă: voi ajunge să trăiesc singură?, felul în care arăt, să-mi pierd prietenii. O grămadă de lucruri care mă fac nesigură, pe care acum le-am transpus în cântece. Sunt o regină a dramelor. Iubesc drama”, a declarat Bebe Rexha.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here