Muzicale

Billie Eilish, ROSALÍA – Lo Vas A Olvidar

Billie Eilish cântă, pentru prima oară în spaniolă, alături de Rosalia, în videoclipul noului single „Lo Vas a Olvidar”. Piesa a fost compusă pentru un episod special din serialul „Euphoria”, de pe HBO.

„Lo Vas a Olvidar”, în traducere „O vei uita”, a fost compusă de Billie Eilish și Rosalia, videoclipul hipnotic fiind realizat de Nabil. Melodia a fost înregistrată pentru serialul „Euphoria”, mai exact pentru episodul bonus „F*ck Anyone Who’s Not a Sea Blob”.

Serialul „Euphoria” a primit, anul trecut, trei premii Emmy, Zendaya devenind cea mai tânără actriță care a câștigat în categoria „Outstanding Lead Actress in a Drama Series”. Episodul bonus „F*ck Anyone Who’s Not a Sea Blob” va avea premiera pe HBO pe 24 ianuarie, urmând să apară cu două zile mai devreme pe HBO Max.

Artista spaniolă de flamenco pop și latino R&B Rosalia a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Billie Eillish, declarând la începutul primelor sesiuni de înregistrări împreună că a fost impresionată de personalitatea și carisma ei.

Comment here