Muzicale

5GANG – VIP

5GANG a lansat o nouă piesă – „VIP” – iar în mai puțin de 24 de ore a ajuns la peste 1 milion de vizualizări pe YouTube și este în trending pe locul 1.

Clipul este regizat, produs și editat de Selly (Andrei Șelaru) aka liderul trupei: „Din iunie am început să lucrăm la melodie. Versurile sunt scrise de mine și de Exploit. E o piesă de stare, de vibe, despre succes și cum te simți când reușești în ceea ce faci.”

Filmările au decurs ca la carte, după cum povestește Selly: „Am filmat 2 zile într-un weekend, într-un conac foarte mare și în magazinul Obsentum, cu care suntem prieteni. A fost cum ne place nouă: locație de lux, mașini de lux și fete frumoase. Ne-am distrat foarte mult. Dincolo de rezultatul final, aceste filmări sunt ocazia perfectă de a ne vedea cu mulți prieteni, de a socializa. Aș dori să îi mulțumesc unui vechi prieten căruia i se spune „Cafea Albă” și care fost cameramanul de la clipul „VIP”. Un alt tovarăș foarte bun, Shopy, s-a ocupat de poze – îi confirm că e unul dintre cei mai buni fotografi pe care îi cunosc.”

După succesul piesei, 5GANG au motiv de bucurie și misiunea de a rămâne în topuri: „Sperăm că piesa și clipul se vor ridica la nivelul așteptărilor fanilor, asta e cel mai important – să facem fanii fericiți!”

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here