Plasare Produse

5 idei cu care să-ți surprinzi partenerul de Valentine`s Day

Se apropie ziua îndrăgostiților și vrei să fie o zi specială pentru voi. Iată 5 idei romantice cu care să-ți îmbii jumătatea.

Te iubesc nu doar pentru ceea ce ești, ci și pentru ceea ce sunt când sunt în preajma ta, spunea cândva Roy Croft și mare dreptate avea.
Să-l ai pe cel drag în preajmă este o mare bucurie, este însăși esența noastră de a fi. Iubirea necondiționată, fără trocuri, fără schimburi materiale ori imateriale…
Trăim în fiecare zi cu dorința de a iubi și de a fi iubiți, și orice cuplu speră la o iubire veșnică, dincolo de moarte.
Chiar dacă sărbătorim zilnic în mintea și în sufletul nostru ideea de iubire, îndrăgostiții au o zi a lor, una simbolică, în care să-și exprime simțămintele sub o formă sau alta.
Fie că vorbim de Sfântul Valentin de pe 14 februarie, fie că e vorba de Dragobetele din tradiția românească de pe 24 februarie, voi alegeți când să vă celebrați iubirea și să scoateți la iveală acel ”te iubesc pentru că te iubesc” și nimic altceva nu contează.
Totuși, Valentine`s Day nu este o sărbătoare doar pentru cei îndrăgostiți. Indiferent dacă sunteți într-o relație sau nu, aceasta este o ocazie excelentă de a le arăta prietenilor, familiei și colegilor cât de mult înseamnă pentru dumneavoastră. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă răsfăța voi înșivă cu ceva special.

Idei pentru Valentine’s Day ori Dragobete

Avem câteva idei de Ziua Îndrăgostiților pentru a vă ajuta să sărbătoriți dragostea pe care o împărtășiți cu partenerul dumneavoastră.
Ziua Îndrăgostiților este un moment pentru a sărbători dragostea și afecțiunea cu persoana la care țineți cel mai mult. Dar poate fi greu să găsești noi modalități de a-ți exprima sentimentele!
Iată câteva idei minunate despre cum să-i arăți partenerului tău cât de mult înseamnă pentru tine:
*Fă-i un cadou special, unul neașteptat. Mulți tineri oferă de ziua îndrăgostiților un inel de logodnă, acesta fiind un prilej bun pentru o cerere în căsătorie. Dar, chiar dacă nu ești hotărât la un inel de logodnă, poți opta pentru un cadou inedit cu care să-ți surprinzi iubita/iubitul. Și să nu uităm că o bijuterie spune întotdeauna foarte multe, uneori mult mai multe decât putem noi exprima în cuvinte. Bijuteriile au fost și rămân un simbol al iubirii. Alegând un rubin pasional, un smarald  magic, un ametist obraznic sau un safir limpede, poți exprima ceea ce vrei să spui în cuvinte. Bineînțeles alegerile rămân la tine. Orice alt cadou poate fi binevenit atâta timp cât consideri că este ceea ce se potrivește persoanei iubite. Spre exemplu, poți să-i cumperi un abonament la SPA, un curs de sărit cu parașuta, un curs de tâmplărie, bricolaj etc. Sau poți opta pentru ceva mai simplu, ca de exemplu, o cutie de bomboane și un pluș drăguț. De asemenea, o altă variantă ar fi să-i cumperi celui drag ceva ce își dorește de multă vreme dar nu a îndrăznit să-și ia singur. Până la urmă tu o/îl cunoști cel mai bine și știi ce i-ar plăcea și cum ai putea sa-l/să o surprinzi.
*Pregătește o masă romantică pentru doi. Ai posibilitatea să te afirmi în bucătărie dacă ești pasionat/pasionată, dar și să încerci lucruri noi. Mergi pe feluri ușoare: fructe de mare, antreuri colorate, sushi, salată. Pune alături un Prosecco de calitate. Nu uita de desert! Se potrivesc foarte bine prăjiturile ușoare, cu nucă de cocos, frișcă, ciocolată albă, fructe colorate.
*Scoate-l la o cină romantică în doi la un restaurant unde nu ați mai fost. Alege un local retras, intim, cu atmosferă potrivită pentru o asemenea ocazie. Interesează-te înainte și alege cu grijă meniul. Muzica trebuie să fie pe placul celui drag, dar să fie de fundal, nu să vă țiuie urechile și să nu puteți purta o conversație.
*Scrie-i o scrisoare în care să-ți exprimi sentimentele. Poate să fie o felicitare, un email ori un mesaj bine conceput. Fii atent la detalii și dacă ești priceput, alocă un timp pentru a concepe o scrisoare unică, originală. Pentru nostalgici, folosește stiloul pe hârtie, cu siguranță vei impresiona cu acest gest, iar partenerul va aprecia. ”La atingerea iubirii, toți suntem poeți”, spunea Platon. Poți să pui alături de scrisoare o cutie de bomboane, o pipă cu tutun de calitate sau orice altceva consideri că i-ar face plăcere.
*Organizează o seară doar pentru voi. Cumpără flori și presară petale în dormitorul vostru. Adaugă pentru atmosferă șampanie, căpșuni, frișcă, ciocolată. Folosește lumânări parfumate pentru a întregi decorul și a vă îmbăta cu aroma preferată. Poți să adaugi și o lenjerie senzuală pentru ființa iubită.

Ce mai puteți să faceți?

Alegeți o experiență care va fi distractivă și memorabilă, cum ar fi să gătiți împreună sau să mergeți într-o aventură.
Există atât de multe modalități de a sărbători această sărbătoare, dar una dintre cele mai distractive este să faceți ceva împreună. Fie că este vorba de a face o pizza în formă de inimă sau de a petrece timpul la o sală de jocuri, există o mulțime de idei care vor face chiar și cea mai rece zi de iarnă să se simtă ca primăvara.
Alte opțiuni:
*Flori – toată lumea iubește florile! Este un cadou clasic care nu se demodează niciodată. Dacă vrei să mergi mai departe, ia în considerare să-i iei un buchet de trandafiri roșii. Nu sunt doar frumoși și romantici, dar simbolizează și dragostea și pasiunea
*Bilete la un eveniment – biletele sunt întotdeauna un cadou minunat pentru că îi oferă partenerului tău ceva distractiv pe care în mod normal nu și l-ar cumpăra singur
*Ciocolata – ciocolata este o altă opțiune excelentă pentru oricine iubește dulciurile! Poți alege orice fel de ciocolată îi place partenerului tău, de la ciocolată neagră la ciocolată albă și nu numai. Dacă vrei ceva personalizat, ia în considerare să-i iei un sortiment de ciocolată diferită în forme amuzante, cum ar fi inimioare sau stele (sau altă formă preferată de partenerul tău).

Ziua Îndrăgostiților se apropie, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să profitați la maximum de ea!

Comment here