Din JudetStirile Zilei

4 angajați DGASPC Gorj și o a doua asistentă medicală din cadrul Spitalului Târgu-Cărbunești, INFECTAȚI. Târziu: Am niște dubii!

Patru angajați ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj și o a doua asistentă medicală din cadrul Spitalului COVID de la Târgu-Cărbunești, au fost confirmați cu noul coronavirus, în weekend.

La DGASPC Gorj, primul caz a fost confirmat sâmbătă. Este vorba despre o angajată de la centrul din zona Debarcader a municipiului Târgu-Jiu, soție de jandarm. Ulterior, au fost recoltate probe de la încă 14 persoane, iar pentru 3 dintre ele rezultatele au fost pozitive.

Minodora Sucea, purtător de cuvânt al DGASPC Gorj

La Spitalul COVID din Târgu-Cărbunești au ajuns, la finalul săptămânii trecute,  11 pacienți, atât cei de la DGASPC Gorj cât și muncitorii infectați de pe șantierul BRUA. Starea lor este bună, spune directorul Constantin Târziu.

Și-n rândul personalului din cadrul Spitalului COVID a mai apărut un caz, încă o asistentă medicală infectată cu coronavirus, după cea de 25 de ani, confirmată săptămâna trecută. Constantin Târziu spune, însă, că are dubii privind modul în care se face testarea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here