Minerit și EnergieStirile Zilei

348 de lei de salariat CEO. S-a stabilit economia la fondul de salarii

Comisia mixtă administraţie-sindicate, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, s-a întrunit sâmbătă, 21 decembrie 2019, stabilindu-se suma pe care minerii și energeticienii o vor încasa, din economia la fondul de salarii, realizată la 11 luni.

Potrivit documentului semnat de liderii sindicali Adrian Marciuc, Dumitru Pârvulescu, Paul Constantinescu și Gelă Ionescu cu directorii companiei, salariaţii vor primi câte 348 de lei net.

Încă din luna noiembrie, responsabili din CE Oltenia au anunţat că economia la fondul de salarii va fi mai mică în acest an, după ce, pe 2018, s-au acordat câte 700 de lei. Pe 10 decembrie, la Cariera Jilţ Nord au apărut tensiuni printre salariaţii nemulţumiţi că ar urma să primească doar câte 133 de lei, sumă infirmată ulterior de administraţie.

Managerul Sorin Boza explica, la începutul lunii, la Radio Infinit, că economia la fondul de salarii a fost diminuată pentru că s-a lucrat şi câte 7 zile pe săptămână, dar şi pentru că, în acest an, au plecat acasă, prin programul de concedieri colective, doar 140 din 200 de salariaţi, pentru restul de 60 fiind plătite salarii şi acordate vouchere de vacanţă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here