Ultima Ora

23:51 Surpriză la Timişoara! Fritz îl învinge pe Robu

Primarul în funcţie al Timişoarei, Nicolae Robu, şi-a recunoscut, duminică seara, înfrângerea în faţa lui Dominic Fritz, susţinut de USP-PLUS. Fritz are peste 20% în fața lui Robu, potrivit numărătorii parțiale a voturilor pentru Primăria Timișoarei.

Edilul Timișoarei era în luptă strânsă cu Dominic Fritz, candidat originar din Germania care a intrat recent în politica românească și pentru prima dată a participat într-o cursă electorală. Robu a declarat că lasă în urma sa numeroase proiecte cu finanţare europeană pe care le-a început şi pe care şi le-ar fi dorit implementate într-un al treilea mandat al său.

“Cele 55 de proiecte pe care le-am implementat au fost elaborate cu mine ca primar. Eu las mult mai multe, las pe fonduri fonduri europene 80 de proiecte, multe sunt în stare foarte avansată, multe în curs de implementare, eu le-am început, dar asta e viaţa, fără regrete. Nu mai vorbesc despre numărul de proiecte pe venituri proprii la care se lucrează. Am pus viaţă din viaţa mea în tot ceea ce am făcut şi recunosc, mi-aş fi dorit să fie asociate cu al treilea mandat al meu. Nu a fost să fie, mergem înainte, eu sunt fericit cu tot ceea ce am realizat până la vârsta pe care o am, atât în cariera mea academică, cât şi în administraţie”, a declarat Nicolae Robu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here