Sportive

S-a simțit lipsa lui Mutu. Rapid pierde meciul cu FCU Craiova

FCU Craiova a dispus, sâmbătă, cu scorul de 1-0, pe teren propriu, de formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superligă, disputat pe stadionul din Târgu-Jiu.

Craiova a deschis scorul în minutul 55, când Sidibe a înscris din pasa lui Gabi Iancu. Golul a fost anulat pentru ofsaid, dar a fost validat de arbitrul Marian Barbu după consultarea VAR. Rapid a rămas în zece oameni încă din minutul 29, când Alexandru Ioniţă a primit roşu direct pentru un fault dur la Vlad Achim.

În ultimele zece minute ale meciului, galeria echipei Rapid a provocat incidente în peluza pe care o ocupa. Forţele de ordine au intervenit împrăştiind gaze în sectorul respectiv. FCU Craiova a întrerupt o serie de patru victorii consecutive a Rapidului, în campionat. Giuleştenii rămân lideri în Superligă, cu 21 de puncte.

Adrian Mutu a lipsit de pe banca tehnică a rapidiștilor. Antrenorul giuleștenilor a fost operat de urgență de apendicită în ziua meciului.

FCU CRAIOVA: R. Popa – R. Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert (Enache 21) – Van Durmen, Vl. Achim – Sidibe (Paramatti 83), Baeten (Bauza 54), Bahassa – Iancu (Marquet 83). ANTRENOR: Marius Croitoru.

RAPID: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais – Kait (Papeau 80), Al. Albu (Crepulja 70), Al. Ioniţă II – Sefer (Pănoiu 70), Dugandzic, Măţan (Costache 46). ANTRENOR: Adrian Mutu.

Cartonaşe galbene: R. Popa 29, Baeten 39, Marquet 90, van Durmen 90+5;

Cartonaş roşu: A. Ioniţă (Rapid) 31;

Arbitri: Marian Barbu – Andrei Constantinescu, Stelian Slabu – Cătălin Popa;

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Adrian Vornicu;

Observator: Nicolae Marodin.

Comment here