Ultima Ora

23:47 Grav accident la Polovragi. O femeie a decedat, alte trei persoane au fost rănite

O femeie, de 70 de ani, din Polovragi a murit, duminică seară, în urma unui accident produs pe raza localităţii. Alte trei persoane au fost rănite. Totul după ce o autoutilitară a lovit o căruţă.

Politişti din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi, prin apelul 112, de un participant la trafic despre faptul că pe raza localităţii Polovragi a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări a reieşit faptul că, un tânăr de 26 de ani, din comuna Aninoasa, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DN 67 Polovragi, dinspre Valcea, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo nesemnalizat corespunzător, care se deplasa în aceeaşi directie, în faţa autoturismului.

În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei atelajului, o femeie de 70 de ani, şi rănirea unei alte femei, de 48 de ani, şi a unui tânăr de 13 ani, aflaţi în atelajul hipo, toţi din comuna Polovragi, precum şi rănirea unei tinere, de 23 de ani, din oraşul Petrila, jud Hunedoara, pasageră în autoutilitara.

Cadavrul femeii decedate a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Comment here