Ultima Ora

23:44 Cântăreț de muzică populară din Vâlcea, mort în accident la Horezu, lângă băcița Mărioara Babu!

Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu, din Vâlcea, a murit sâmbătă, în urma unui accident rutier. În vârstă de 54 de ani, acesta era cu alți prieteni la intrarea în Horezu la un popas turistic, iar la un moment dat cu toții s-au angajat în traversarea străzii.

După ce a trecut de jumătatea drumului, bărbatul s-a răzgândit și s-a întors brusc spre locul de unde plecase. În acel moment a fost lovit de o mașină care se afla în mers și circula și cu viteză. În urma impactului, cântărețul de muzică populară a fost aruncat în aer câțiva metri, manevrele ulterioare de resuscitare aplicate de medici fiind zadarnice. Polițiștii din județul vecin au deschis o anchetă pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs decesul.

Moartea lui Corin Dobrinescu a șocat-o pe băcița Mărioara Babu, care în momentul producerii accidentului se afla în zonă. Cei doi se cunoșteau, Dobrinescu fiind si inspector în cadrul Agenției de Protecție a Mediului Vâlcea.

„Un om deosebit, cu care mă știu de ani de zile și care a cântat inclusiv la unele petreceri la care am fost și eu. La Horezu am văzut medicii că încercau să resusciteze persoana rănită în accident, dar nu știam despre cine este vorba. Ulterior, am aflat că era Corin și pot să spun că am rămas cu un gol imens în suflet. Dumnezeu să îl odihnească în pace!” a declarat băcița Mărioara Babu.

Comment here