Ultima Ora

23:35 Liderul AUR: Nu o să intrăm în niciuna din variante în vreo coaliţie de guvernare

Co-preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a declarat, duminică seară, că partidul a obţinut peste cele 500.000 de voturi pe care şi le propusese şi care ar trebui să-i asigure intrarea în Parlament.

“Nu o să vă dezamăgim, nu o să trădăm, nu o să intrăm în niciuna din variante în vreo coaliţie de guvernare. Suntem oamenii faptelor, suntem oamenii care am promis că nu vedem nicio diferenţă între partidele lui Klaus Iohannis şi partidele lui Marcel Ciolacu”, a spus Simion, menţionând că AUR este “o forţă nouă”.

“Nu suntem extremişti, dar suntem radicali, radicali faţă de sistemul care ne-a distrus speranţa la viaţă, în România, în ultimii 30 de ani”, a susţinut el.

“O să rog pe toată lumea, pe toată suflarea de AUR, să se bucure, este o mare, mare victorie pe care reuşim să o obţinem la un de existenţă a Alianţei pentru Unirea Românilor. Se anunţă a fi un rezultat foarte bun, am luat peste cele 500.000 de voturi pe care ni le-am propus şi care ar trebui să ne asigure intrarea în Parlament, dacă tot procesul electoral se desfăşoară aşa cum trebuie”, a afirmat George Simion.

El le-a transmis felicitărilor “sutelor de mii de români adevăraţi”, spunând că este o “viitoare victorie” care le aparţine.

“Este o victorie a neamului românesc, este o speranţă în această noapte în care a intrat România. Nu o să vă dezamăgim, nu o să trădăm, nu o să intrăm în niciuna din variante în vreo coaliţie de guvernare. Suntem oamenii faptelor, suntem oamenii care am promis că nu vedem nicio diferenţă între partidele lui Klaus Iohannis şi partidele lui Marcel Ciolacu şi de aceea vom merge înainte pe calea noastră, votând fiecare lege şi fiecare iniţiativă în interesul neamului românesc (…)”, a susţinut Simion.

El a adăugat că este copreşedinte al acestei formaţiuni, alături de Claudiu Târziu.

“Reprezentăm o forţă nouă, nu suntem extremişti, dar suntem radicali, radicali faţă de sistemul care ne-a distrus speranţa la viaţă în România în ultimii 30 de ani”, a spus Simion.

Comment here