Ultima Ora

23:29 Târgu-Jiu: Licitația privind achiziția celor 20 de troleibuze, PUBLICATĂ pe SICAP

Licitația pentru 20 de troleibuze noi, ce urmează să ajungă la Târgu-Jiu, a fost publicată pe SICAP, fiind organizată de Ministerul Dezvoltării. Ofertele pot fi depuse până pe data de 20 octombrie.

Este vorba despre achiziționarea a 11 troleibuze obișnuite, cu lungimea de 12 metri și a 9 troleibuze cu autonomie extinsă. Valoarea totală este de aproximativ 12 milioane de euro.

“După mai multe piedici (vă reamintesc că această licitație a fost reluată ca urmare a faptului că ne-au fost solicitate mai multe documente, iar proiectul a fost ținut foarte mult timp la sertar în timpul guvernării PSD, lucrurile fiind grăbite după schimbarea acesteia), Ministerul Dezvoltării organizează această licitație, iar ofertele se vor depune până în data de 20.10.2020. Este vorba despre achiziționarea a 11 troleibuze obișnuite, cu lungimea de 12 metri și a 9 troleibuze cu autonomie extinsă. Valoarea acestora este de 49.130.757 milioane de lei (aproximativ 12 milioane de euro) din care municipalitatea cofinanțează cu 2%, adică 982.615,14 lei”, a anunţat primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here