Ultima Ora

23:26 S-a făcut de râs! Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea a picat Bac-ul la 42 de ani

Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, a picat Bacalaureatul. În vârstă de 42 de ani, Moroşanu nu a reuşit să obţină notă de trecere la proba la Limba şi Literatura Română. El a declarat, pentru presa locală, că a făcut contestație și speră ca la recorectare să obțină peste 5.

Liberalul a fost declarat respins după ce la Limba şi Literatura Română a fost notat cu 3.60. La Istorie, Daniel Moroşanu a primit nota 7.55, iar la Geografie a obţinut 8.65. Liderul PNL Vrancea a depus deja contestaţie şi a cerut recorectarea lucrării de la Limba şi Literatura Română, materie la care se lăuda că a luat şi meditaţii.

“Am făcut meditații la Limba Română. Am avut nevoie și nu mi-e rușine. A fost interval destul de mare de când am absolvit, am avut nevoie de o oarecare pregătire”, a declarat Moroșanu la Digi24.

Daniel Moroşanu a absolvit, în anii ’90, o şcoală profesională de mecanici auto. Din anul 2017 este prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea, unde se ocupă de Departamentul de Politici Publice. Este considerat unul dintre oamenii de încredere ai ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, fiind şi şoferul personal al acestuia cât timp Ştefan a fost deputat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here