Ultima Ora

23:13 Ciolacu: Alexandru Rafila, una dintre propunerile de premier din partea PSD

Medicul Alexandru Rafila este una dintre propunerile de premier din partea PSD, a anunţat, duminică, liderul formaţiunii, Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă PSD are un nume de posibil premier, Ciolacu a spus că sunt patru propuneri.

“Sunt vreo patru propuneri până acum. O să hotărăsc împreună cu colegii mei, cum este corect, aşa şi scrie la Statutul partidului. I-am enumerat şi pe Sorin Grindeanu, şi pe domnul Vasile Dîncu, şi pe Mihai Tudose şi mai nou e domnul Alexandru Rafila”, a declarat Ciolacu, la Antena 3.

Alexandru Rafila a afirmat că nu știa despre intenția liderului PSD, Marcel Ciolacu, de a-l propune pentru funcția de prim-ministru. Rafila a spus că va analiza serios această variantă, dar deocamdată nu poate oferi un răspuns.

”N-am avut nicio discuție și pentru mine a fost o surpriză! Este o propunere onorantă pentru mine, trebuie să reflectez la această propunere. Este nevoie de o discuție așezată, pentru că eu, după cum știți vin dintr-o altă zonă. Practic, nici nu am avut timp să mă gândesc pentru că am aflat acum 15 minute. Este nevoie de o analiză serioasă pentru că nu funcția în sine este importantă, ci modul în care acționezi în această poziție. Primul lucru care trebuie făcut este să aducem profesioniști în Guvern, nu neapărat lideri județeni din anumite zone ale țării. Avem câteva zona critice, evident la Sănătate, la Educație, la Finanțe. Este nevoie de o bună administrare pentru a gestiona corect această pandemie. Aș încerca să aduc normalitate în această zonă de sănătate publică, de oferire a serviciilor medicale”, a spus Alexandru Rafila.

Comment here