Ultima Ora

23:05 Autostradă blocată în urma unui accident cu doi morți

Circulația rutieră a fost blocată, miercuri noaptea, pe autostrada A1, în județul Hunedoara, între localităţile Ilia şi Deva, în urma unui cumplit accident rutier soldat cu doi morți.

Un tir a lovit în plin două mașini oprite pe banda de urgență, șoferii acestora încercând să repare o pană, arată primele informații.

„În urmă cu puțin timp, pe autostrada A1, între localitățile hunedorene Ilia și Deva a avut loc un accident rutier, care s-a soldat cu decesul a doi bărbați și blocarea traficului A1, pe sensul Ilia-Deva. Din primele cercetări, se pare că un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acroșat două autovehicule oprite pe banda de urgență, unde conducătorii auto încercau sa remedieze o problemă la una dintre mașini. Cei doi conducători auto (ambii din județul Buzău), au fost loviți de autotren și și-au pierdut viața. Una dintre mașinile oprite pe banda de urgentă transporta, pe platformă, alte autoturisme. Traficul este deviat pe DN7, pe durata cercetărilor și a intervenției la fata locului”, a informat IPJ Hunedoara la scurt timp după producerea evenimentului rutier.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here