Ultima Ora

23:02 Orban, la o bere în Centrul Vechi

Premierul României, Ludovic Orban, a profitat de deschiderea teraselor și a ieșit, sâmbătă seara, să bea bere în Centrul Vechi. Orban a luat terasă după terasă, împreună cu echipa de consilieri, relatează Antena3.

Ludovic Orban a fost însoțit de trei persoane, printre care Ionel Dancă, şeful Cancelariei prim-ministrului și Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei. Premierul a fost foarte deschis și a stat de vorbă și cu jurnaliștii în timpul ieșirii sale în oraș.

“Mă aduce în Centrul Vechi o negociere cu Horeca. Am fost invitat de o gazdă bună la o plimbare în Centrul Vechi și am răspuns cu mare bucurie. Îmbinăm utilul cu plăcutul. Discutăm ce va urma să vină în perioada următoare” a spus premierul.

Întrebat ce va urma după data de 15 iunie, Orban a răspuns că va anunța după ce vor fi luate deciziile. Premierul a mărturisit că este mulțumit de felul în care s-au aplicat restricțiile la nivelul localurilor din București.

“Cu siguranță, sunt mulțumit. Afară nu e obligatorie purtarea măștii, e important să se stea câte patru la masă, să respecte o minimă distanță fizică de protecție. E o atmosferă plăcută, încetul cu încetul Centrul Istoric își revine”, a spus Orban.

Ultima ieșire în Centrul Vechi a făcut-o înainte de perioada pandemiei, a mai spus premierul. Cât despre oamenii pe care i-a văzut în drumul său, Ludovic Orban a spus: “Oamenii se bucură că pot să iasă după atâta timp de stat în casă, după atâtea restricții”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here