Ultima Ora

23:00 Pedeapsă dură, cu executare, pentru „cel mai corupt” polițist din Gorj!

Un agent, din cadrul IPJ Gorj, a fost condamnat la ani grei de pușcărie cu executare pentru câteva șpăgi mărunte, pe care le-ar fi primit de la persoane care ar fi crezut în promisiunile sale că le poate ajuta în dosarele în care erau implicate.

Gabriel Negoiță primise, anul trecut, o condamnare de 5,8 ani închisoare la Tribunalul Gorj, el considerând că sentința este mult prea dură, mai ales că nu a recunoscut niciodată faptele de care a fost acuzat. Curtea de Apel Craiova a anulat, însă, miercuri, sentința contestată și a stabilit una nouă, care îl va ține pe Negoiță mai mult timp în spatele gratiilor.

„Contopeşte pedepsele principale şi pedepsele complementare stabilite mai sus şi aplică inculpatului Negoiţă Gabriel pedeapsa principală cea mai grea de 4 ani de închisoare la care se adaugă un spor de o treime din cuantumul celorlalte pedepse stabilite, de 3 ani şi 8 luni închisoare, urmând ca inculpatul Negoiţă Gabriel să execute, în final, pedeapsa principală rezultantă de 7 ani şi 8 luni închisoare cu executare în regim de detenţie şi pedeapsa complementară cea mai grea a interzicerii exercitării drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a, b şi g (dreptul de a exercita profesia de agent de poliţie) C.pen. pe o perioadă de 3 ani stabilită potrivit art. 66 C.pen. şi art. 67 C.pen. În baza art. 45 alin. 5 C.pen. rap. la art. 45 alin. 3 lit. a C.pen. aplică inculpatului Negoiţă Gabriel pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b şi g (dreptul de a exercita profesia de agent de poliţie) C.pen., care se va executa din momentul rămânerii definitive a prezentei sentințe și până când pedeapsa principală privativă de libertate va fi executată sau considerată ca executată. În baza art.72 C.p. rap la art. 404 alin 4 lit. a C.p.p. deduce durata reţinerii din data de 29.05.2017. În temeiul art. 112 alin. 1 lit. d şi e C.p., art. 291 alin. 2 C.pen. dispune confiscarea specială de la inculpatul Negoiţă Gabriel a sumei de 600 lei (primită de la martorul Contoloru Vasile Aurelian). În baza art. 290 alin. 2 şi 4 C.p. Ia act că s-a restituit martorului Cremeneanu Viorel suma de 275 lei contravaloarea compleului sportiv( trening) potrivit chitanţei nr.9/03.07.2019, fila 69, vol 1 instanţa de apel. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei apelante care nu contravin prezentei decizii. În baza art.275 alin.2 C.p.p. obligă inculpatul Negoiţă Gabriel la plata sumei de 300 lei cheltuieli judiciare către stat. În baza art.275 alin. 3 C.p.p. Restul cheltuielilor judiciare rămân în sarcina statului”, se arată în decizia definitivă a Curții de Apel Craiova.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here