Ultima Ora

22:55 Un nou caz! Băiat de 14 ani, bătut şi umilit

Un nou caz de agresare a unui minor în Târgu-Jiu! Un băiat, de 14 ani, a fost bătut, umilit și pus să cânte sau să își ceară scuze într-un mod umilitor, de patru băieți și o fată. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu trei luni.

Noile imagini revoltătoare au ieșit la iveală, marţi seară, fiind publicate pe pagina de Facebook Stop Bully Romania, relatează Antena3. Din imagini se poate observa cum băiatul este înconjurat de patru băieți și o fată și este obligat să își ceară scuze. În tot acest timp, agresorii pot fi observați cum fumează și se provoacă reciproc pentru a-l lovi pe băiat. La un moment dat, agresorii îl lovesc cu pumnii și cu picioarele, nu înainte de a-l pune să își ceară scuze într-un mod umilitor.

“În această zi am primit de la dumneavoastră încă un caz halucinant ce s-a petrecut în Târgu-Jiu acum aproximativ 3 luni, dar victima nu a depus plângere deoarece s-a simţit ameninţată/intimidată de celelalte persoane. Ce dorim să obiectăm în acest material, unul dintre agresori, pe nume Miu(13-14 ani), împreună cu alţi prieteni au decis să-i aplice o corecţie unui camarad de-al lor! Problema cea mai mare este următoarea, Miu (atacator) din surse sigure o să vă ataşăm şi o poză, ameninţă în spaţiul public persoanele cu arme albe, pe care după ce le ameninţă unele dintre ele din păcate sunt şi agresate fizic”, se arată în postarea de pe pagina Stop Bully Romania.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here