Ultima Ora

22:50 Manda şi Tudose, ŞEFII de campanie ai PSD

Europarlamentarii Claudiu Manda şi Mihai Tudose vor coordona echipele de campanie ale PSD, la alegerile locale din acest an, a anunţat, luni, Marcel Ciolacu.

„Claudiu Manda va fi şeful de campanie şi va lucra îndeaprope cu Mihai Tudose”, a anunţat Marcel Ciolacu, luni, la finalul CEx al PSD.

Liderul interimar al PSD a spus despre Manda şi Tudose că sunt „doi oameni care ştiu să facă alegeri şi doi oameni care au câştigat alegeri”. Ciolacu a adăugat că, în acest moment, alegerile „indiferent cum vor fi ele” reprezintă prioritatea şi nu Congresul pentru alegerea noii conduceri a partidului. El a mai spus că la CEx de luni, colegii de partid i-au transmis că PSD este pregătit de alegeri anticipate dacă se va ajunge acolo.

Discuţii au fost la şedinţa CEx de luni a PSD ca alegerile anticipate să aibă loc odată cu cele parlamentare. Printre cei care ar fi propus acest lucru se numără Paul Stănescu şi Olguţa Vasilescu. Cu toatea acestea, o decizie în acest sens nu a fost votată în Comitetul Executiv. Ludovic Orban a afirmat că este destul de probabil ca localele să se desfăşoare în a doua parte a lunii iunie, fie în 14 sau cel târziu 21 iunie. El a precizat că alegerile anticipate parlamentare pot avea loc în aceeaşi perioadă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here