Ultima Ora

22:38 Şcolile din Târgu-Jiu rămân DESCHISE

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit joi seară, a respins propunerea primarului Marcel Romanescu de închidere a școlilor din Târgu-Jiu pentru igienizare. În cadrul şedinţei s-a propus suspendarea cursurilor la Târgu-Jiu, Bâlteni şi Drăguţeşti, dar 29 dintre cei 37 de factori de decizie prezenţi au votat împotrivă.

„Din păcate, propunerea de a suspenda cursurile măcar pentru o zi, în așa fel încât să acționăm cât mai rapid pentru a dezinfecta unitățile de învățământ din municipiul Târgu-Jiu, a fost respinsă de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. După dezbateri aprinse, în ciuda tuturor argumentelor noastre care au avut ca element principal siguranța copiilor noștri, membrii Comitetului au susținut că nu este vorba de o epidemie și că nu se justifică oprirea cursurilor nici măcar pentru o zi. Vreau să asigur părinții că, la nivelul municipiului Târgu-Jiu, vom lua măsurile necesare pentru a dezinfecta unitățile de învățământ, dar am fi fost mult mai eficienți dacă am fi putut face acest lucru mai devreme”, a declarat Romanescu, la finalul şedinţei care a dura două ore.

Conform pandurul.ro, va fi închisă o școală din Rovinari.

„Vineri, 28 februarie 2020, la Scoala Gimnaziala nr. 1 din Rovinari nu se vor desfăşura cursuri deoarece se vor efectua dezinsecție, dezinfecție şi deratizare. Suspendarea cursurilor s-a stabilit ca măsură de protejare a elevilor, a personalului didactic si auxiliar. Cursurile vor fi recuperate săptămana viitoare, câte o oră în fiecare zi dupa terminarea orelor prevazute în orar” au anunţat autorităţile locale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here