Ultima Ora

22:37 Virgil Popescu: Am încredere că vom pune pe primul loc interesul României

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi-a exprimat, joi seară, încrederea că partidele din guvern vor pune pe primul loc interesul României. ”Avem o serie de oportunităţi pe care nu trebuie să le ratăm” a declarat Popescu.

”Am încredere că în continuare, alături de colegii din guvern, de prim-ministrul Florin Cîţu vom pune pe primul loc interesul României. Mai ales acum, când avem o serie de oportunităţi pe care nu trebuie să le ratăm: fondurile europene pe care le vom accesa pentru proiecte de modernizare” a scris, joi seară, pe Facebook, Virgil Popescu.

Acesta a afirmat că se gândeşte la zona energiei, unde ”avem şansa de a face paşi foarte mari pentru a moderniza, pentru a investi în noi soluţii de producere a energiei curate, de a “reinventa” modul în care producem şi consumăm”.

”Sper că ne vom canaliza energia pentru a ne îndeplini obiectivele asumate la formarea guvernului condus de premierul Florin Cîţu. Împreună mergem mai departe”, a mai scris Popescu.

Coaliţia de guvernare trece printr-o criză, după ce premierul Florn Cîţu l-a demis pe ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, din partea USR-PLUS.

Comment here