Târgu-Jiu

Maşină căzută într-o groapă, la Preajba. Şoferul, de 21 de ani, a ajuns la spital

O maşină a aterizat într-o groapă, vineri seara, la Târgu-Jiu. Şoferul, un tânăr de 21 de ani, a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Groapa respectivă este o excavație pentru canalizare, de circa 4-5 metri adâncime, care se afla în stânga părții carosabile.

„La data de 26 noiembrie a.c., politisti din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi, prin apelul 112, despre faptul că pe raza localității componente Preajba ar fi avut loc un eveniment rutier, soldat cu o victimă.

Din cercetările efectuate de polițiști la fata locului, s-a stabilit că un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Preajba Mare, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aviatorilor, din localitate, din direcția Preajba către strada Ciocârlău, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, căzând într-o excavație de canalizare, care era semnalizată corespunzător, prin indicatoare reflectorizante de obligare și interzicere, precum și balize de delimitare, realizată pe partea stânga a direcției de deplasare.

În urma impactului, a rezultat rănirea tânărului, care a fost transportat la spital pentru efectuarea de investigații medicale. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. S-a întocmit dosar penal, sub aspectul savârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” a comunicat Poliţia Gorj.

Comment here