Ultima Ora

22:29 Protest împotriva stării de alertă

Câteva sute de persoane, printre care și omul de afaceri Viorel Cataramă, au protestat, sâmbătă seară, în Piața Victoriei din Bucureşti, solicitând încetarea stării de alertă din România.

Protestatarii au purtat pancarte prin care solicitau demisia președintelui Klaus Iohannis, cu mesaje precum „Frica ucide România” sau prin care solicitau ca toți bolnavii să fie tratați în spitale. Anterior, Viorel Cataramă a anunțat, într-o postare pe Facebook, că în Piata Victoriei „se naşte Mişcarea Patrioților Români, o forţă care luptă pentru suveranitatea României”.

„Condamnam cu fermitate suprimarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale oamenilor, acţiuni comise abuziv, conştient şi asumat prin încălcarea Constituţiei, de către preşedintele ţării şi toate partidele parlamentare! Milioane de concetăţeni au fost aduşi în pragul nebuniei, al sărăciei sau chiar al foametei, milioane de români au fost considerati infractori şi arestaţi la domiciliu fiind gasiti vinovati ca au peste 65 de ani. S-a suprimat dreptul la viaţă (prin interzicerea accesului în spitale) al unor bolnavi a căror singură vină a fost că nu s-au îmbolnăvit de Covid-19. Cerem cu fermitate Parchetului General să demareze o anchetă şi să-i aducă în faţa justiţiei pe toţi cei vinovaţi de moartea acestor oameni nevinovaţi!”, a scris Cataramă.

Viorel Cataramă a mai protestat la jumătatea lunii mai față de modul în care autoritățile au gestionat criza coronavirusului. În acea perioadă omul de afaceri a fost testat negativ cu COVID-19, după ce a mers într-o comunitate focar pentru a se infecta.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here