Ultima Ora

22:29 Adolescentă dată dispărută. N-a mai ajuns acasă după şcoală

UPDATE: Minora a fost identificată pe raza municipiului Târgu Jiu, nefiind victima vreunei infracțiuni.

O adolescentă de 15 ani, din Târgu-Jiu, a fost dată dispărută de familie, după ce, miercuri, n-a mai revenit acasă după şcoală.

„La data de 17 noiembrie a. c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie de 49 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că fiica sa Coană Maria Cristiana, de 15 ani, cu același domiciliu, nu a mai revenit la domiciliu, după ce a terminat orele de curs. La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității, care a efectuat cercetarea locului faptei.

Semnalmente – înălţime aproximativ 1,71 m, greutate 75 kg., păr negru lung legat în coadă, ochi căprui, ten închis, constituție atletică și nu prezintă semne particulare. La data plecării era îmbrăcată cu pantaloni sport albastru închis, bluză de culoare cărămiziu, geacă de fâș grena, încălțată cu cizme gri înalte până la genunchi și purta ochelari de vedere” a comunicat Inspectoratul de Poliţie Gorj.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la identificarea minorei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.

Comment here