Ultima Ora

22:26 Trupurile a 5 dintre migranţii căzuţi în Dunăre pe 17 aprilie, scoase la mal de pompieri

Trupurile a cinci dintre bărbaţii care au căzut în Dunăre pe 17 aprilie, dintr-o barcă cu migranţi afro-asiatici şi călăuze cetăţeni sârbi, au fost scoase la mal de pompieri în ultimele trei zile, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Raluca Tîrcă.

Aceasta a precizat că pompierii au intervenit, luni, la solicitarea Poliţiei de Frontieră, în zona localităţilor Crivina şi Izvoru Frumos pentru a scoate la mal trupurile a trei dintre persoanele dispărute pe 17 aprilie. Anterior, sâmbătă şi duminică, pompierii au intervenit pentru scoaterea la mal a două dintre persoanele dispărute după ce barca în care se aflau s-a răsturnat în Dunăre.

În seara zilei de 17 aprilie, poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin, în timp ce se aflau în misiune în zona de responsabilitate, au observat, în dreptul kilometrului fluvial 924, mai multe persoane în apele fluviului Dunărea care strigau după ajutor. Poliţiştii de frontieră au intervenit cu două ambarcaţiuni rapide, fiind salvate 9 persoane care se aflau în pericol de înec. Poliţiştii de frontieră au stabilit că în barcă se aflau, în momentul răsturnării ambarcaţiunii, 18 persoane – 16 migranţi de diferite naţionalităţi şi două călăuze sârbe.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here