Ultima Ora

22:26 Cîţu: Dan este prietenul şi colegul meu, de când am intrat în Parlament, în 2016

Deputatul Dan Vîlceanu a câştigat, duminică, un nou mandat de preşedinte al PNL Gorj. La conferinţa de alegeri au participat atât premierul Florin Cîţu, cât şi liderul PNL, Ludovic Orban. ”Mă dusei la Gorj şi câştigă Dan Vîlceanu. Dan este prietenul şi colegul meu, de când am intrat în Parlament, în 2016” a notat, ulterior, Florin Cîţu pe pagina de socializare.

Dan Vîlceanu, al cărui nume este vehiculat pentru a prelua portofoliul de ministru al Finanţelor, a fost singurul candidat. El a obţinut 348 dintre cele 350 de voturi exprimate.

”Mă dusei la Gorj şi câştigă Dan Vîlceanu preşedinţia filialei PNL! 348 de voturi din 350. Dan este prietenul şi colegul meu, de când am intrat în Parlament, în 2016! Felicitări! Dane, mulţumesc pentru tot sprijinul tău! Erai în echipa câştigătoare de mult timp! Câştigăm pe 25 septembrie! Câştigăm big time”, a scris premierul pe Facebook.

Comments (1)

  1. Cuuum, a castigat cu doar 348 de voturi din 350?????? E o mare nedreptate, cum sa candideze Dan Vicleanu Cap de Cal singur si sa nu castige cu 300 % din voturi????? Mare nedreptate sa facut, Dan Vicleanu este cel mai ,, iubit,, fiu al poporului. Iubit in gura de gorjeni.

Comment here