Ultima Ora

22:25 Bărbat din Stejari, anchetat și amendat pentru că a păcălit autoritățile în privința izolării la domiciliu

Un bărbat, de 32 de ani, din Stejari, care nu a respectat regulile de izolare la domiciliu s-a ales, marți seara, cu dosar penal și amendă, după ce a fost depistat pe raza municipiului Târgu-Jiu.

Bărbatul a fost căutat de mai multe ori de polițiști la adresa pe care a indicat-o pentru izolare la domiciliu, după ce a revenit în țară din străinătate, dar nu a fost niciodată găsit acasă. IPJ Gorj a comunicat, în urmă cu puțin timp, că bărbatul a fost identificat și dus într-un centru de carantină.

„La data de 19 mai a. c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina s-au sesizat din oficiu cu privire la nerespectarea obligației autoizolării la domiciliu, a unui bărbat, de 32 de ani, din comuna Stejari. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, bărbatul, la data de 15 mai a. c., s-ar fi întors din străinătate în România, prin punctul de trecere a frontierei Otopeni – București, declarându-și adresa de izolare în comuna Stejari. De la data intrării în țară, bărbatul, nu a fost găsit de către polițiști la adresa de domiciliu și nici nu a putut fi contactat la numărul de telefon declarat, acesta fiind depistat de polițiști gorjeni în cursul acestei seri, pe raza Municipiului Târgu Jiu. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădarnicirea combaterii bolilor. Totodată, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale față de bărbat, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind izolarea la domiciliu. De asemenea, DSP Gorj a dispus introducerea bărbatului într-un centru de carantină”, a comunicat IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here