Ultima Ora

22:24 Cel mai important meci al CSM. Se joacă promovarea

Meci crucial, duminică la prânz, pentru elevele lui Liviu Andrieş şi Andrei Enache, pentru accederea pe prima scenă a handbalului românesc. Gorjencele întâlnesc, de la ora 12.00, Universitatea Cluj, principala contracandidată la promovarea în Liga Florilor.

CSM Târgu-Jiu, echipa de handbal feminin senioare, dispută cel mai important meci al sezonului, pe teren propriu, cu U Cluj Napoca.

”Este un meci foarte important, iar dacă reușim să ne impunem, eu cred că în proporție de 99% suntem promovați”, a declarat expertul sportiv Dan Ilieș.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a făcut un apel către suporterii gorjeni să vină alături de echipă la cel mai important meci al sezonului.

„Un meci cât un campionat! Împreună, pentru sportivele noastre! Un meci la care trebuie să fim prezenți, să susținem jucătoarele de la CSM Târgu-Jiu, pentru că poate însemna promovarea în Liga Florilor, una dintre cele mai puternice ligi ale handbalului european! După numai 2 ani de la înființare, CSM Târgu-Jiu este foarte aproape să dețină două echipe în prima ligă: cea de baschet, iar acum cea de handbal. Vă aștept duminică, să le fim alături sportivelor noastre, începând cu ora 12:00, la meciul împotriva celor de la Universitatea Cluj. Suntem alături de sportive, de antrenori, de toți cei implicați în acest proiect care, în numai 2 ani, s-a impus pe scena sportului românesc. Hai, CSM!” a transmis, sâmbătă seară, primarul Romanescu.

Comment here