Ultima Ora

22:22 Trump ar putea fi externat luni

Starea de sănătate a preşedintelui SUA Donald Trump, contaminat cu COVID -19, continuă să se ”amelioreze” şi ar putea fi externat luni, au declarat, duminică, medicii săi, relatează AFP.

Nivelul de oxigen al preşedintelui american a scăzut în două rânduri de la apariţia simptomelor, dar, acum, este mai bine şi nu mai are febră, a declarat medicul Casei Albe, Sean Conley, de la Spitalul Militar Walter Reed.

“La fel ca în cazul oricărei boli, există urcuşuri şi coborâşuri”, a spus el.

Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, continuă tratamentul cu medicamentul antiviral Remdesivir, care împiedică replicarea virusului, şi, de asemenea, i se administrează dexametazonă, un medicament din familia corticoizilor utilizat pentru tratarea cazurilor severe, a precizat dr. Sean Dooley .

”Astăzi, se simte bine, este în picioare şi activ”, a adăugat un alt medic, Brian Garibaldi, în cadrul unei conferinţe de presă. ”Obiectivul nostru pentru această zi este să-l facem să mănânce, să se hidrateze şi să fie pe picioare, astfel încât să fie mobil şi să se simtă bine”, a spus el.

“Speranţa noastră este să-l scoatem din spital mâine şi să continuăm tratamentul de la Casa Albă”, a adăugat dr. Garibaldi.

Donald Trump, care candidează pentru un al doilea mandat pe 3 noiembrie, a anunţat, în noaptea de joi spre vineri, că a fost testat pozitiv pentru COVID -19 şi şi-a întrerupt campania. Mai mulţi membri ai anturajului său sunt de asemenea infectaţi, inclusiv soţia sa Melania.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here