Ultima Ora

22:21 Incredibil! Doar 3 candidaţi la Primăria Turceni

Doar trei candidaţi au intrat în cursa pentru Primăria Oraşului Turceni: primarul în funcție, Cristina Cilibiu(PNL), Adrian Biriboiu, susținut de PSD și Ion Cornescu de la PMP, relatează Pandurul.ro. Celelalte partide parlamentare- USR-PLUS, Pro România, ALDE- nu şi-au pus candidaţi.

Radu Miruţă, liderul USR Gorj, a declarat că Marian Hitcu, cel desemnat candidat, s-ar fi îmbolnăvit.

“Nu știam că sunt doar trei candidați acolo, mă surprinde asta. În ceea ce ne privește, dacă este vreo înțelegere, s-a făcut acolo, la nivel local. Informația mea este că persoana desemnată să candideze a renunțat, din cauza unei probleme medicale. Chiar a avut o intervenție chirurgicală în Austria”, a declarat Miruţă.

Numai că Marian Hritcu a venit cu altă explicație, pe pagina de socializare: “În urma consultărilor din filială, împreună cu membrii, am decis ca la următoarele alegeri din data de 27 septembrie, anul curent, să NU avem candidat la Primăria Orașului Turceni, ci doar lista pentru Consiliul Local, deoarece suntem la început de drum și vrem să fim alături de locuitorii orașului cu noi proiecte pentru viitor”.

Nici ALDE nu are candidat la Primăria Turceni, fapt confirmat de președintele organizației de la Gorj, Ninel Muja: “Așa este, nu am pus candidat. Scopul nostru acolo este să intrăm în Consiliul Local”.

Președintele Pro România Gorj, Alin Văcaru, nu a răspuns la telefon pentru a comenta situația.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here