Ultima Ora

22:17 Tânără mamă și fiul ei, la spital în urma unui accident

O tânără, de 28 de ani, din municipiul Târgu-Jiu și fiul acesteia, de 11 ani, au fost transportați la spital, duminică seara, după ce autoturismul în care erau pasageri a fost izbit de un autoturism condus de un tânăr, de 24 ani, din comuna Bengești-Ciocadia pe Calea București din Târgu-Jiu.

“Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un tânăr, de 24 de ani,din comuna Bengeşti-Ciocadia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București din Târgu-Jiu, din direcția municipiului către orașul Târgu-Cărbunești, a efectuat manevra de depășire a unui autoturism condus de un bărbat,de 66 de ani, din Târgu-Jiu, ce se angajase în efectuarea virajului la stânga, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului autoturismul angajat în depășire a ricoșat într-un autoturism parcat. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei tinere, de 28 de ani, din Târgu-Jiu și a fiului acesteia, de 11 ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 66 de ani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comment here