Ultima Ora

22:17 Ponta, despre numirea şefului Unifarm: E o prosteală totală!

Victor Ponta a reacţionat la informaţia că, în 2012, când era premier şi ministru interimar al Sănătăţii, a semnat pentru numirea lui Ionel Eugen Adrian la Unifarm. Pe documente apare semnătura lui Raed Arafat, care a semnat în locul lui Victor Ponta. Liderul Pro România susţine, însă, că este irelevant cine l-a numit în Consiliul de Administraţie al Unifarm pe Ionel Adrian, din moment ce directorul este ales, ulterior, de Consiliul de Administraţie.

„E o prostie și o manipulare. Normal că nu am semnat. Eu delegasem toate atribuțiile către Raed Arafat, dar ministrul Sănătății (2012 Arafat – în 2016 Voiculescu) nu numeşte direct la Unifarm, ci doar numeşte Consiliul de Administrație. Oricum, ce treabă şi ce vină au cei care au semnat în 2012 / 2016 (Arafat și Voiculescu) cu faptul că, în 2020, acest director, care lucra direct cu Orban și Tătaru, a luat șpagă? E o prosteală totală” a declarat Victor Ponta pentru STIRIPESURSE.RO.

Procurorii DNA au dispus control judiciar pe o durată de 60 de zile, începând de marți, pe numele directorului general al Unifarm, acuzat că a luat mită 760.000 euro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here