Ultima Ora

22:15 SURPRIZĂ! Deputatul care a venit la Târgu-Jiu vrea PRIMAR la Cluj

Deputatul Emanuel Ungureanu şi-a depus candidatura în competiţia internă din USR pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 2020, declarând că doreşte să aducă “un suflu nou” în administraţia locală. Ungureanu este cel care a adus la Târgu-Jiu, înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale, raportul corpului de control al ministrului Sănătăţii, întocmit în urma verificărilor din primăvară de la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Emanuel Ungureanu a declarat, vineri, ca va încerca să aducă soluţii concrete la marile probleme din Cluj-Napoca, cum ar fi cele de trafic sau spitalele mizere.

“Mi-am depus candidatura în competiţia internă din USR pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 2020, alături de încă un coleg din filială. După ce USR va desemna candidatul, va avea loc o competiţie cu candidatul PLUS, pentru stabilirea candidatului unic al Alianţei USR-PLUS. Eu am decis să candidez din dorinţa de a aduce un suflu nou în administraţia locală şi soluţii concrete, care pot fi puse în aplicare imediat pentru marile probleme ale oraşului, cum sunt traficul infernal, spitalele mizere, lipsa unor spaţii de joacă adecvate pentru copii, construirea de noi creşe, locuinţele sociale, dar şi stoparea haosului din urbanism”, a spus Ungureanu.

Candidatul unic al Aliantei USR-PLUS la Primăria Cluj-Napoca va fi stabilit până în februarie 2020. Din 2012, primar al oraşului Cluj-Napoca este fostul premier Emil Boc(PNL).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here