Ultima Ora

22:13 VIDEO. Accident la Buduhala. Doi tineri și o femeie, la spital

Un accident rutier cu trei victime a avut loc, vineri seara, pe raza satului Buduhala, din comuna Teleşti. Două mașini au fost implicate.

“În jurul orei 19:40 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgenţă, generată de un accident rutier produs pe raza localității Buduhala, în care au fost implicate două autovehicule. La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum și un echipaj din cadrul SAJ Gorj.

În urma impactului au rezultat două victime de sex masculin, în vârstă de 17 respectiv 24 ani, și o victimă de sex feminin, în vârstă de 41 de ani. Cei doi bărbați au reușit să se autoevacueze, dar femeia a rămas blocată în autovehicul, fiind scoasă de alți participanți la trafic, înainte de sosirea echipajelor de intervenție.

Echipajele de intervenție sosite la fața locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor și au asigurat măsuri de protecție specifice în astfel de situații. Cele 3 persoane au fost transportate la UPU Târgu-Jiu stabile și conștiente” a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here