Ultima Ora

22:05 Încă 5 gorjeni infectaţi cu COVID- 19

Numărul gorjenilor infectaţi cu COVID-19 a crescut cu 5 duminică, după ce, sâmbătă, autorităţile se lăudau cu cele mai puţine cazuri din ţară. 17 cazuri confirmate cu COVID-19 s-au înregistrat, până în prezent, pe raza judeţului, dintre care: 7 persoane vindecate și externate, 8 persoane internate și 2 persoane decedate.

De la raportarea de sâmbătă, în Gorj, au fost confirmate pozitiv COVID-19 încă 5 cazuri. Persoanele respective sunt contacți ai femeii, în vârstă de 58 de ani, din Motru, angajată a unei fabrici de confecții, care a fost confirmată pozitiv în data de 16 aprilie. Este vorba despre soțul femeii, trei colege de serviciu și soțul uneia dintre ele. Această colegă se internase în spital împreună cu soțul și doi copii minori. Rezultatul testului COVID-19 a fost pozitiv în cazul părinților și negativ în cazul copiilor. Minorii au fost externați și transportați, în condiții de siguranță, la bunicii materni. Copiii au intrat în autoizolare împreună cu bunicii.

Cei 5 pacienți, confirmați pozitiv, au vârste cuprinse între 33 și 62 de ani. Toți prezintă simptome ușoare. În acest moment, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Gorj continuă ancheta epidemiologică.

Duminică, în Gorj, erau 320 persoane în carantină instituționalizată, din care 27 persoane au intrat în carantină și 101 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore; 617 persoane în autoizolare la domiciliu, din care 320 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 31 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here