Ultima Ora

22:11 Final de campanie electorală. Mesajele principalilor competitori la şefia CJ Gorj

Perioada de patru săptămâni de campanie electorală pentru alegerile locale de duminică, 27 septembrie, s-a încheiat. Principalii candidaţi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu şi Iulian Popescu, au postat, vineri seară, pe paginile de socializare, mesajele de final de campanie.

Cosmin Popescu candidează din partea Partidului Social-Democrat pentru cel de-al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Mizează pe armata de consilieri şi primari din judeţ şi promite că, dacă va obţine un nou mandat, îl va pune „sub semnul profesionalismului, competenţiei şi responsabilităţii”.

Iulian Popescu, candidatul Partidului Naţional Liberal la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, vine din afara politicii şi se laudă cu performanţele obţinute în mediul de afaceri. Se bazează tot pe primarii partidului, care conduc municipiile dar şi o parte din oraşe, sub bagheta lor aflându-se cel mai număr de votanţi din judeţ. Iulian Popescu consideră că turismul este o oportunitate şi o alternativă la activitatea de minerit şi energie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here