Ultima Ora

22:07 Ponta: Guşă urmează să bage şi PSD în faliment

Victor Ponta, preşedintele Pro România, reacţie după revenirea lui Cozmin Guşă în PSD. Fostul premier crede că patronul Realitatea TV lucrează pentru Iohannis.

“E clar – o duce Guşă pe Viorica Dăncilă la Vântu la Spa în ultima săptămână (cum l-a dus şi pe Mircea Geoană în 2009)! Iohannis poate să doarmă liniştit (cum a dormit şi Băsescu în 2009) – Guşă lucrează pentru el! P.S. – Guşă tocmai a băgat Realitatea TV în faliment(după ce a făcut 150 de milioane datorii la Bugetul de Stat) – urmează să facă la fel cu PSD! Asta e bine – pentru ProRomânia!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Cozmin Gușă a explicat de ce a ales să intre în PSD chiar în această perioadă, în plină campanie electorală pentru prezidențiale, dar și în momentul în care Realitatea TV, postul pe care îl patronează, a rămas fără licență.

”Am intrat în PSD pentru că, așa cum am spus, e singurul partid de stânga de tip ne-securistic. Este opțiunea mea de-o viață și m-am gândit mult la ea în ultimul timp, să fac din nou politică. Eu m-am programat pentru 10 ani, de la 50 la 60 de ani. Proiectul meu este de a încerca, din poziția de membru simplu, să fiu o voce în partid, care să sprijine o mișcare de reformă. E un proiect interesant pentru mine în această perioadă a vieții. Eu am criticat tot timpul persoanele care au făcut rău PSD-ului sau care au făcut rău altor partide. Partidele în sine nu sunt un rău. După cum s-a văzut, cel puțin în cazul lui Dragnea am avut dreptate” a declarat patronul Realitatea TV.

Cozmin Gușă a mai spus că, prin înscrierea sa în partid, vrea să mobilizeze acele organizații care încă nu s-au hotărât să o sprijine pe Viorica Dăncilă, pentru că ”este esențial” ca Dan Barna, de la USR, să nu ajungă în turul doi.

”Treaba cu CNA-ul nu are nicio legătură cu înscrierea în PSD. Are legătură cu jocurile politice de pe partea stângă și cu jocul din turul doi al alegerilor prezidențiale. Prin intrarea mea în PSD am sugerat că e mai convenabil să rămâi în PSD, pentru un posibil proiect de reformă viitoare, decât să iei drumul Pro România, care, atâta timp cât este condus de Ponta, e un partid de tip securistic. Pentru mine, este esențial să nu intre în turul doi Dan Barna, pentru că politica pe care o face nu are legătură cu interesul național. Având în vedere că erau câteva organizații PSD nehotărâte să tragă în aceste alegeri cu Viorica Dăncilă, organizații foarte apropiate de mine, cred că intrarea mea în PSD o să le mobilizeze. Asta o să-i aducă Vioricăi Dăncilă câteva puncte, să poată trece peste Dan Barna și să intre astfel în turul doi cu Klaus Iohannis” a comentat Guşă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here