Ultima Ora

22:05 Cine a preluat ŞEFIA ALDE Gorj

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ninel Muja, a fost desemnat, joi, președinte interimar al ALDE Gorj, după ce primarul de la Rovinari, Robert Filip, a anunţat că a trecut în tabăra PNL.

Ninel Muja este membru ALDE din martie 2016. În mai 2019, era propus pentru excluderea din partid de către echipa Iordache-Filip, lucru care s-a şi votat în cadrul Delegației Permanente a organizaţiei Gorj, unul dintre motivele vehiculate public fiind apropierea de fostul preşedinte, Dian Popescu. Conducerea centrală nu şi-a dat, însă, acordul pentru excluderea lui Muja.

”Am preluat de astăzi conducerea filialei și promit public că, de acum, toți membrii ALDE Gorj se vor mobiliza exemplar și vom prezenta cei mai buni candidați, în toate localitățile județului, la alegerile locale. Toți cei care vor să vină alături de noi, pentru a se implica în administrația publică în favoarea comunității sunt bineveniți. ALDE Gorj a fost, este și va lupta ca în continuare să fie o forță politică locală importantă”, a transmis Ninel Muja, noul președinte interimar al filialei Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here