Ultima Ora

22:02 Alexandru Marcoci, ales preşedinte al CS-ului CE Oltenia

Alexandru Marcoci a fost ales preşedinte al Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, unul dintre cei mai mari producători de energie din ţară.

„Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a ales în funcţia de preşedinte pe Marcoci Alexandru, începând cu data de 24 iunie 2021, în baza prevederilor Legii societăţilor nr.31/1990, cu modificările şi completările ulterioare”, arată un anunţ pe site-ul companiei.

Alexandru Marcoci, absolvent al Colegiului Tehnic din Drobeta Turnu Severin – secţia Matematică Informatică, al studiilor de masterat în Managementul Organizaţiei – Universitatea din Craiova şi masterat în Urbanism şi Amenajarea Teritoriului – Universitatea Politehnica din Timişoara, a ocupat anterior poziţia de membru în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia.

Actuala componenţă a Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia este: Alexandru Marcoci – preşedinte şi membrii Vlad Constantin, Petre Mădălin Georgescu, Marian Vasile, Vladimir Tanasiev şi Mădălin-Cornel Eftenoiu.

Comment here