Ultima Ora

22:00 Tudor: Încă 4 ani de război trucat PSD-PNL, la Târgu-Jiu, înseamnă pierdere de timp și de bani

Adrian Tudor, candidatul Partidului Verde la Primăria Târgu-Jiu, vine cu o scrisoare deschisă către târgujieni, în pragul alegerilor locale de duminică, 27 septembrie. Fostul viceprimar susţine că miza scrutinului este uriaşă, pentru că se joacă viitorul oraşului şi acuză, din nou, blat PSD-PNL.

“Peste o săptămână mergem cu toții la vot. E atât de important să mergem! Orașul e la răscruce. Miza acestor alegeri e uriașă. Se joacă viitorul Târgu Jiului! Încă 4 ani de război trucat PSD-PNL la Târgu-Jiu înseamnă pierdere de timp și de bani. Atenție! Ei au deja planul comun al jefuirii în continuare a orașului. Voi ce faceți?!? Ieșiți la vot și stricați-le planul! Nu le mai dați ocazia să vă fure speranța și viitorul! Puneți votul vostru să lucreze în favoarea orașului, în favoarea copiilor voștri! Arătați acum că puterea e în mâinile voastre! Arătați că stiți ce să faceți cu ea! Nu uitați și spuneți tuturor: PNL sau PSD, TOT AIA E! Alegeți altfel! Pentru că se poate si altfel!
Nu mai risipiți încrederea și votul dvs. pe mincinoși, pe hoți, pe oameni fără Dumnezeu! E timpul unui nou început! E timpul Renașterii Orașului! Am încredere în voi toți! Să fie Verde!” transmite Adrian Tudor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here