Ultima Ora

21:57 Donald Trump are simptome ușoare

Președintele Donald Trump, care, împreună cu prima-doamnă, a fost diagnosticat cu COVID-19, are simptome ușoare, ca în cazul unei răceli, au declarat surse citate de CNN și New York Times.

Un oficial cu rang înalt din administrația Trump a declarat, vineri, că președintele nu are simptome majore și intenționează să lucreze din reședința de la Casa Albă. Un alt oficial a spus că Donald Trump are simptome ușoare, iar consilierii lui se gândesc la o modalitate prin care președintele să se adreseze națiunii, însă, deocamdată, nu s-a luat încă o decizie. În orice caz, președintele vrea să arate că este capabil să lucreze.

Senatorul Lindsey Graham, cu care președintele se consultă des, a declarat că a vorbit cu Trump vineri dimineața, iar șeful Casei Albe avea moralul bun și s-a interesat de audierile pentru Curtea Supremă. Însă, încă de joi seara, la Casa Albă se discuta despre un plan de tratament pentru președinte, scrie NYT.

În Casa Albă, domnește un sentiment de panică, pentru că e posibil ca și alți înalți oficiali să fi luat virusul. Pe de altă parte, președintele este în grupa de risc și toată lumea urmărește cu sufletul la gură dacă începe să dezvolte simptome. Înainte de a fi testat pentru coronavirus, președintele a părut obosit, joi, însă nu părea să aibă niciun fel de simptome, potrivit persoanelor care au interacționat cu el.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here