Ultima Ora

21:56 Ponta îl face MĂSCĂRICI pe Orban

Premierul Ludovic Orban a invitat, marţi, la Palatul Victoria, reprezentanţi ai partidelor parlamentare pentru discuţii pe tema convocării alegerilor anticipate. Orban a anunțat că singurul partid exclus este PSD. Victor Ponta a anunţat că nu va participa.

”Mai degrabă cu Viktor Orban, nici vorbă cu el. Se mai dădeau niște vedete prin presă că au aventuri cu femei frumoase. Așa și cu Orban. Nu am de ce să mă întâlnesc cu el, ca să mă mintă! Eu nu am vrut să fie învestit acest guvern, pur și simplu condus de un măscărici, că domnul Ludovic Orban așa se comportă, îmi pare rău, sper să nu vă amendeze. Reformulez, acest guvern ridicol, penibil, nu am vrut, nu l-am votat și totuși a fost o majoritate de 240 de parlamentari pașnici și curajoși și luptători care l-au votat în noiembrie ca să-l dea jos în februarie. Cum să îl votăm? Doamne-ferește! Nu are oameni, nu e în stare să guverneze. Săptămâna viitoare sau nu știu când, o să trăim pentru prima dată în istoria României, s-ar putea să fie și istoria mondială, când vine un prim-ministru pe care nu-l votează nici colegii lui, adică nu-l va vota nimeni. Poate doar doamna Turcan, de milă. În acest timp, dincolo de penibilul situației în care e Orban. Că e penibil, e problema lui până la urmă. Vreau să vă spun că acum este foarte clar pentru toată lumea. Cel puțin 5 luni de acum încolo nu o să avem guvernare în România.

O să avem ce vreți dumneavoastră, scandal în Parlament, campanie electorală, negocieri, dar guvernare nu o să avem, până la sfârșitul lunii iunie cel mai devreme. După care vine iulie, august, pleacă lumea în vacanță. Fără guvernare într-o perioadă atât de rea, cu deficit bugetar, fără fonduri europene, o să fie și mai rău. Când mă uit la liberali că ei fac anticipate… Bun mă, și dacă faci anticipate ce? O să curgă lapte și miere? O să aveți bani de de toate? Ce se întâmplă după ce faceți anticipate pentru oameni? Îi mai întreb și eu pe cei din PNL: vouă vi se pare normal ce face Orban? Şi ei îmi răspund: lasă că a făcut și PSD! Bun, dacă PSD a omorât oameni, trebuie să facă la fel și Orban? Și ei îmi răspund că da”, a declarat Victor Ponta, luni seara, la România TV.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here