Ultima Ora

21:55 Șeful CJ Gorj, despre reluarea finanțării Pandurii Lignitul: Hotărârea de renunțare este irevocabilă

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că nu reia finanțarea Clubului Pandurii Lignitul.

Șeful CJ Gorj a reacționat după ce Marin Golea a semnat, săptămâna trecută, un comunicat de presă în calitate de administrator special al clubului de fotbal în care a anunțat că membrii asociați au decis să reia finanțarea Pandurii Lignitul.

“În data de 26.08.2021 Adunarea Generală a Asociaților CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu a decis revocarea domnului Golea Marin din funcția de administrator special, hotărâre valorificată de către judecătorul sindic prin Încheierea de ședință pronunțată în dosarul nr. 4036/95/2016 și publicată în Buletinul procedurilor de insolvență la data de 14 septembrie 2021.

Prin urmare, în mod abuziv, domnul Golea Marin a transmis presei locale, sub propria semnătură, comunicatul în cauză, deși îi încetase calitatea de administrator special, cu intenția vădită de a dezinforma opinia publică, în sensul reluării angajamentelor de finanțare din partea asociaților, în condițiile în care aceștia au aprobat prin hotărâri ale organelor proprii de conducere renunțarea la calitatea de asociat, formalitățile necontencioase de retragere aflându-se pe rolul instanțelor de judecată competente, iar tergiversarea finalizării acestora fiind determinată de însăși conduita adoptată de fostul administrator special.

Pentru o informare corectă a opiniei publice, facem mențiunea că hotărârea Consiliului Județean Gorj de renunțare la calitatea de asociat este irevocabilă, reluarea angajamentelor de finanțare fiind exclusă în acest context”, a precizat președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Comment here