Ultima Ora

21:54 300.000 de oameni, fără locuințe după explozia din Beirut

Cel puțin 300.000 de oameni au fost strămutați din casele lor după explozia devastatoare care a avut loc, marți, în capitala libaneză, Beirut, spune guvernatorul orașului Marwan Abboud, citat de CNN.

„Sunt mai mult de 300.000 de cetățeni libanezi care nu mai pot dormi în propriile case. Jumătate din populația Beirutului are case în care nu se mai poate locui în viitorul apropiat”, a spus Abboud, într-un interviu telefonic, acordat televiziunii publice din Iordan.

Imagini și clipuri video din capitala libaneză arată o atmosferă dezolantă – clădiri și mașini distruse, străzi pulverizate și sute de oameni răniți. Cel puțin 100 de persoane au murit în urma deflagrației, iar alte 4000 suferă de răni de pe urma exploziei, conform presei de stat din Liban. Numărul morților, răniților și dispăruților va continua să crească, pe măsură ce magnitudinea dezastrului devine din ce în ce mai vizibilă. Autoritatea vamală spune că a avertizat, în mod repetat, în legătură cu substanțele periculoase din port, însă avertismentele au fost ignorate iar 2700 de tone de nitrat de amoniu au explodat în Beirut, marți seară.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here