Ultima Ora

21:51 Mama sinucigașului care a distrus familia din Motru: “Cred că a suferit o depresie”

Mama lui Leontin Popa, şoferul care a provocat intenţionat accidentul mortal din Dolj, se află în Spania şi a aflat de la rude că fiul său şi-a pus capăt zilelor, dar şi că a distrus o familie din Motru. Femeia vorbise cu el cu doar câteva ore înainte de accident. „Copilul meu frumos şi cuminte, ai plecat prea devreme“, a scris ea pe Facebook.

Accidentul cumplit, provocat marţi dimineaţă, de Leontin Popa pe centura de Nord a Craiovei a şocat o ţară întreagă. Tânărul, de 25 de ani, a intrat intenţionat pe contrasens şi a izbit violent o maşină care circula regulamentar. În urma impactului, Popa a decedat şi a nenorocit o familie din Motru, aflată în maşina tamponată, care se îndrepta spre litoral. Dan Băcescu (41 de ani) şi fiica sa, Deia (6 ani), şi-au pierdut viaţa, iar Ramona (34 de ani), mama copilei, a ajuns la spital. Femeia, aflată în stare de şoc, e nevoită acum să-şi îngroape soţul şi fetiţa.

Ioana Pătru a aflat de la rude că Leontin, fiul ei, s-a sinucis.

„Am vorbit cu el luni seară. Era abătut. De când s-a despărţit de fata aia, de Ana, era trist. Cred că a suferit o depresie, nu ştiu. Nu vorbea cu mine, nu-mi spunea nimic. Îmi închidea telefonul când îl întrebam ce are. Nu mai pot! Cu fata nu am reuşit să vorbesc, fiindcă m-a blocat pe Facebook”, a declarat Ioana Pătru pentru adevarul.ro.

La câteva ore după accident, femeia postase pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: “Copilul meu frumos şi cuminte, ai plecat prea devreme. Sunt distrusă! Nu te voi uita nicidată, copilul meu cuminte!”.

Mesajul mamei îndurerate a stârnit sute de comentarii, multe dintre ele foarte dure.

“Copil cuminte? Care a distrus o familie, intenţionat? O fetiţă de 6 ani, o familie minunată!” a fost doar una dintre reacţiile internauţilor revoltaţi.

Şi Daniel Popa, fratele sinucigaşului, a postat un mesaj pe Facebook, însă el a amintit şi de familia distrusă, iar reacţia oamenilor n-a fost la fel de vehementă.

“Fraţiorul meu, nu te voi uita niciodată! Păcat că ai luat cu tine două suflete nevinovate!”, a scris Daniel Popa pe reţeaua socială.

Leontin Marian Popa plecase, marţi dimineaţă, înainte de ora 5.00, la volanul maşinii pe care i-o cumpărase mama sa în urmă cu puţin timp. Scrisese un bilet de adio, în care spunea că o iubeşte pe Ana, fosta prietenă, şi că nu vrea să mai trăiască. Tânărul intrat în maşina familiei Băcescu, prima care i-a ieşit în cale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here